Met genoegen presenteren we u het programma voor het seizoen 2023/2024, zodat u meteen de data in uw agenda kunt reserveren. Uiteraard krijgt u ter herinnering, per e-mail c.q. schriftelijk, voorafgaand aan elke bijeenkomst een convocaat.

Alle voorstellingen vinden plaats in het multi-functionele centrum “De Binding” aan de Sportlaan 4, 9665 HT Oude Pekela telefoon 0611784540.

We hebben opnieuw geprobeerd een kwalitatief goed en gevarieerd programma samen te stellen, zodat er voor elk wat wils is.

Mocht u soms suggesties hebben voor het volgend seizoen, laat het ons weten, dan bekijken we of dat te regelen is.

Familie, vrienden en buren, ze zijn als nieuw lid allemaal welkom.

We wensen u veel plezier in het komend seizoen!

Bestuur
NUT departement Oude Pekela

Agenda:

Laurens Schreuder/Alex Staal en Andries Middelbos

Zaterdagavond 16 september 2023 19.30 uur


Zij brengen een keur aan luisterliedjes en verhalen in onze streektaal, zowel van collega’s als van eigen hand.


Oldambt Blues Company

Zondagmiddag 15 oktober 2023 14.30 uur


De Oldambt Blues Company zorgen voor een gezellige blues middag met een gevarieerd blues repertoire met songs van o.a. John Mayal, Peter Green’s Fleedwood Mac, Eric Clapton, Jimmy Vaughan e.v.a.
“We keep The Blues Alive” is de lifespreuk van OBC !


Dick van Altena Quintet

Zaterdagavond 25 november2023 19.30 uur


Het Quintet bestaat naast Dick van Altena uit leden van de vermaarde Tilburgse formatie Savannah. In een semi-akoestische setting krijgt het publiek een muzikale arm om de schouder met liedjes van Van Altena’s bejubelde albums. Natuurlijk komen ook titels voorbij uit het indruk-wekkende country-en streektaaloeuvre van deze allround singer-songwriter.


Nieuwjaarsbijeenkomst

Zondagmiddag 7 januari 2024 14.30 uur


Met muziek van Chris Kleine en Titi Veen gaan we het nieuwe jaar in. Onder het genot van een hapje en een drankje maken we er weer een gezellige en ontspannen middag van.


Djoeke & Wietske

Vrijdagavond 16 februari 2024 19.30 uur


De dames staan op het podium als “levende jukebox” en met hun charmante presentatie weten ze in no-time een groot publiek van jong tot oud aan zich te binden met hun hilarische act, waarbij dus een uitgebreid repertoire “op verzoek” op een gezellige, humoristische en vooral ontwapenende manier aan elkaar wordt gekletst.


De Troebadoers

Zaterdagavond 16 maart 2024 19.30 uur


Grunneger laidjes, schiere gitaren, staarke verhoalen en drij stemmen dij klinken as n klokje!

Alex Vissering, Edwin Jongedijk en Jan Henk de Groot spelen al drie jaren met groot succes in de theaters van Stad en ommelaand. Hits als Riekdom en In de Nacht en hun album Veenhoes sessies en Onbekinde wegen zijn, net als de aaierbaal inmiddels cultureel erfgoed.


The Wieners

Vrijdagavond 5 april 2024 19.30 uur


De meest optredende rock’n’roll-band van Nederland. Muziek uit de fifties en vroege sixties, met o.a. nummers van The Everly Brothers. Met hoorbare liefde voor het origineel brengen ze de nummers
met veel plezier en vakmanschap.