Archief activiteitenagenda:

Filmavond: HABITAT
Zaterdagavond 19 februari 2022 19.00 uur

Met HABITAT leveren Henk en Janetta inmiddels hun 9e natuurfilm af sinds ze begonnen met het vastleggen van de Drentse natuur in 2004. De weg die ze in die achterliggende jaren hebben afgelegd heeft hen in meerdere provincies een klinkende naam gegeven. Bij elk nieuw project werd de lat hoger gelegd en bleven ze hun publiek verbazen met de manier ze de natuur van hun provincie in beeld wisten te brengen. Toen hun vorige film en eerste bioscoopfilm Wildernis in Drenthe landelijk op het witte doek te zien was, vroeg menigeen zich af hoe het mogelijk was dat slechts twee mensen in staat waren zo’n grote gedetailleerd gefilmd project te maken.

 

Unicorn – Schotse en Ierse folk 
Zondagmiddag 20 maart 2022

Unicorn

Unicorn is een bekende naam in de folkwereld. De groep behoort tot de top van wat Nederland aan semi professionele muziek te bieden heeft. De wortels van de musici uit Noord Holland liggen bij de Ierse en Schotse folk, maar op het veelzijdige repertoire staan ook bluegrass, klezmer en Nederlands- en Engelstalige zeemansliedjes/ shanties. Unicorn maakt al bijna vijfentwintig jaar furore met aanstekelijke live optredens die steevast uitlopen op een sfeervol feestje.

Gezegend met mooie stemmen en bakken muzikaal talent brengen zij de aanwezigen in Ierse sferen met verstilde Ierse ballads, levenslustige folksongs en meeslepende Ierse golden oldies.

 

Dick van Altena
Zaterdagavond 23 april 2022

Dick Altena

Dick van Altena is een Nederlandse zanger, gitarist en songwriter. Hij componeert van countrysong tot kinderliedje en was daarnaast tussen 1977 en 2005 betrokken bij countrygroep Major Dundee. Momenteel treedt hij op in de theaters met de band Savannah.Back to the country is de langst lopende country muziekproductie.

 

Buitendag
Zaterdag 21 mei 2022

buitendag

Over het thema en de mogelijkheden zullen we ons best doen om er een fijne dag van te maken. U hoort het tijdig van ons.