Met genoegen presenteren we u het programma voor het seizoen 2022/2023, zodat u meteen de data in uw agenda kunt reserveren. Uiteraard krijgt u ter herinnering, per e-mail c.q. schriftelijk, voorafgaand aan elke bijeenkomst een convocaat.

Alle voorstellingen vinden plaats in het Multifunctioneel Centrum “De Binding” aan de Sportlaan 4, 9665 HT Oude Pekela telefoon 0597 612980.

We hebben opnieuw geprobeerd een kwalitatief goed en gevarieerd programma samen te stellen, zodat er voor elk wat wils is. De buitendag wordt door ons nog ingevuld, hierover krijgt u t.z.t. uitvoerig bericht.

Mocht u soms suggesties hebben voor het volgend seizoen, laat het ons weten, dan bekijken we of dat te regelen is.

In overleg bestaat de mogelijkheid om introducés een keer mee te nemen, zodat ze ook kennis kunnen maken met onze vereniging. Familie, vrienden, buren ze zijn allemaal welkom en hopelijk willen ze na een bezoekje lid worden.

We wensen u veel plezier in het komend seizoen

Agenda:

Hollywood Horse Shit

Zaterdagavond 18 maart 2023


Hollywood Horse Shit bestaat uit Alex Vissering, John Vissering, Jan de Vrieze en Wim v.d. Glas. Het repertoire bestaat uit muziek uit de zeventiger jaren van de vorige eeuw met af en toe een sprong naar de top 40 muziek uit die tijd. Ieder optreden staat garant voor een prachtige gezellige avond met “handmade music” voor jongere ouderen en oudere jongeren.


Drenthe Plat

45 jaar Drentse humor!
Zaterdagavond 8 april 2023


Met een gloednieuw programma boordevol knotsgekke typetjes en hilarische sketches viert Drenthe Plat dit seizoen haar 45 jarig jubileum. Het publiek een heerlijke avond uit te bezorgen, waar de gulle lach de boventoon voert is de drijfveer voor dit unieke gezelschap. Niet voor niets staat Drenthe van oudsher bekend als broedplaats van de allerbeste streekhumor. Maar er is ook ruimte voor mooie en aanstekelijke liedjes.


Buitendag

Zaterdag 20 mei 2023


Over het thema en de mogelijkheden zullen we ons best doen om er een fijne dag van te maken.