Met genoegen presenteren we u het programma voor het seizoen 2019/2020, zodat u meteen de data in uw agenda kunt reserveren. Uiteraard krijgt u ter herinnering, per e-mail c.q. schriftelijk, voorafgaand aan elke bijeenkomst een convocaat.

Bijna alle voorstellingen vinden plaats in het Multifunctioneel Centrum “De Binding” aan de Sportlaan 4, 9665 HT Oude Pekela, telefoon 0597 612980.

We hebben opnieuw geprobeerd een kwalitatief goed en gevarieerd programma samen te stellen, zodat er voor elk wat wils is. De buitendag wordt door ons nog ingevuld, hierover krijgt u t.z.t. uitvoerig bericht. Mocht u soms suggesties hebben voor het volgend seizoen, laat het ons weten, dan bekijken we of dat te regelen is.

In overleg bestaat de mogelijkheid om introducés een keer mee te nemen, zodat ze ook kennis kunnen maken met onze vereniging. Familie, vrienden, buren ze zijn allemaal welkom en hopelijk willen ze na een bezoekje lid worden.

We wensen u veel plezier in het komend seizoen!

Agenda:

Djoeke en Wietske
Vrijdagavond 14 februari 2020 20.00 uur

De dames staan op het podium als “levende jukebox” en met hun charmante presentatie weten ze in no-time een groot publiek van jong tot oud aan zich te binden met hun hilarische act, waarbij dus een uitgebreid repertoire “op verzoek” op een gezellige, humoristische en vooral ontwapenende manier aan elkaar wordt gekletst.

De Jazzfanfare
Zondagmiddag 22 maart 2020 15.00 uur


Een gezellige zondagmiddag met De Jazzfanfare. De Jazzfanfare is een bijzonder orkest: de mix van een twaalftal blazers ondersteunt door een vierkoppige ritmesectie en een verrassend repertoire  zorgen voor een vrolijk en swingend spektakel. Alhoewel de naam doet vermoeden dat het hier om een zuiver jazz-orkest gaat, is dit niet het geval. Het repertoire -uitgevoerd door een stel  enthousiaste muzikanten- varieert van Rhythm & Blues tot Jazz en van Soul tot Pop. Met andere woorden: vrijwel alles is mogelijk met deze fanfare (voor de goede orde: Jazzfanfare is geen  dweilorkest). Laat u verrassen! De combinatie van 2 muziekstijlen is de moeite waard.

Unicorn
Zondagmiddag 26 april 2020 15.00 uur

Unicorn
Een gezellige zondagmiddag met Unicorn; Schotse en Ierse folk. Unicorn is een bekende naam in de folkwereld. De groep behoort tot de top van wat Nederland aan semi professionele muziek te bieden heeft. De  wortels van de musici uit Noord Holland liggen bij de Ierse en Schotse folk, maar op het veelzijdige repertoire staan ook bluegrass, klezmer en Nederlands- en Engelstalige zeemansliedjes/shanties. Unicorn maakt al bijna vijfentwintig jaar furore met aanstekelijke live optredens die steevast uitlopen op een sfeervol feestje. Gezegend met mooie stemmen en bakken muzikaal talent brengen zij de aanwezigen in Ierse sferen met  verstilde Ierse ballads, levenslustige folksongs en meeslepende Ierse golden oldies.

Buitendag
Zaterdag 16 mei 2020

buitendag
Zoals gebruikelijk willen we graag weer ons seizoen afsluiten met een educatief, informatief, maar vooral een gezellige dag. Over het thema en de mogelijkheden zullen we ons best doen om er een fijne dag van te maken. U hoort het tijdig van ons.